O firme

Niečo o nás … Na internetovom trhu existujeme od roku 1994 a celú tú dobu sa venujeme controllingu, manažmentu, ekonomike, riadeniu ľudských zdrojov, financiám a marketingu. Vo veľkej miere sa venujeme tvorbe publikácií z danej oblasti, vytvárame a implementujeme softvérové aplikácie pre oblasť riadenia a controllingu a podstatnú časť venujeme vzdelávaniu manažérov z praxe. Vyškolili sme už niekoľko tisíc manažérov z praxe, no školíme aj študentov na vysokých školách.

Controlling sme implementovali do niekoľko desiatok firiem. Zaoberáme sa taktiež tvorbou systémov riadenia výkonnosti organizácie na princípoch BALANCED SCORECARD A HR SCORECARD a ich implementáciou do organizácií. Tiež implementujeme systémy riadenia výkonnosti na báze KEY PERFORMANCE UKAZOVATEĽOV a navrhujeme a implementujeme systémy hodnotenia pracovníkov. V súčasnej dobe pracujeme na implementácie systémov riadenia výkonnosti X-matrix a rozvoji nášho controllingového systému EIS.

Poslaním firmy je poskytnúť maximálny úžitok v oblasti manažovania organizácie zvlášť z oblasti controllingu, strategického riadenia a hodnotenia výkonnosti organizácie a jednotlivcov.

Našou víziou je byť čo najlepší a inovatívny v tom, čo robíme. Snažíme sa, aby sme vždy boli medzi prvými piatimi firmami, ktoré pôsobia v tejto oblasti na Slovensku z pohľadu controllingu a riadenia výkonnosti organizácie.